CJ Franco alastomana rannalla – vain teipinpalat intiimialueiden peittona

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sports Illustrated -lehden kannessa poseeraaminen pätevöittää lähes kenet tahansa uudeksi supermalliksi. Viime aikoina kovaa nousua on tehnyt myös losangelesilainen mallikaunotar CJ Franco, joka poseerasi taannoin Sports Illustratedille.

Eilen CJ Franco kuvattiin nauttimassa rantaelämästä Bahamalla poikkeuksellisen rohkeassa asussa, sillä hän oli rannalla käytännössä alastomana.

Intiimit paikat oli nimittäin peitetty ainoastaan hopeanvärisellä teipillä. Kyseessä oli BlackTape Projectin kuvaukset. Nakuileva supermalli ikuistettiin paitsi paparazzien ja valokuvaajan kameroilla myös pienellä drone-kopterikameralla. Aika näyttää koska ja missä kuvat tullaan julkaisemaan.

Splash
Splash
Splash