Huikeat jouluvalot! Nämä saavat naapurit joko kateellisiksi tai vihaisiksi

Koti & Asuminen Lifestyle Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvalloissa omakotitaloihin ripustetaan aina halloweenin aikaan ja jouluisin niin näyttävät valot, että koko naapuruston ohi ajavat autoilijat saavat vain huokailla ihastuksesta. Osa vie oman valaistuksensa jopa niin pitkälle, että siihen on yhdistetty myös musiikkia.

Nyt videolla nähdään teksasilaiskodissa olevat valot ja show, joka niiden ympärille on pystytetty. Eräs henkilö oli nähnyt taloa esiteltävän lyhyessä videoleikkeessä uutisissa, minkä vuoksi hän oli päättänyt itse etsiä talon ja kuvata koko esityksen videolle.

Perhe oli tänä vuonna ottanut teemakseen Houston Astros -joukkueen juhlistaakseen sitä, että joukkue voitti tänä vuonna maailmanmestaruuden amerikkalaisessa pesäpallossa. Talo on koristeltu valonauhoilla, näytöillä ja erilaisilla valokoristeilla, jotka kaikki liikkuvat upeasti musiikin tahdissa.