Kylie Jenneriltä uusia tuotteita päivittäin – fanit pian vararikossa?

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianien perheen kuopuksella Kylie Jennerillä on menestyvä kosmetiikka-alan yritys Kylie Cosmetics. 20-vuotias Kylie Jenner on onnistunut muuttamaan oman julkisuuskuvansa kannattavaksi bisnekseksi, jonka arvo on jo yli 420 miljoonaa dollaria.

Isosiskon Kim Kardashianin liityttyä mukaan kosmetiikkabisnekseen pikkusisko on kiihdyttänyt tahtia. Kylie Jenner on julkaissut viime päivien aikana niin huiman määrän uusia tuotteita, että nuorten fanien vanhemmat ovat varmasti jo joululahjatoiveiden kanssa pulassa. Teini-ikäiset ja nuoret aikuiset ovat naisen kohderyhmää ja he ostavatkin aina naisen lanseeraamat tuotteet heti saman päivän aikana loppuun.

Aiemmin Kylie Jenner julkaisi huulikiiltoja ja nestemäisiä huulipunia. Tätä joulua ajatellen nainen on julkaissut kaksi isoa luomiväripalettia, joiden nimet ovat osuvasti Naughty ja Nice. Luomiväripaletit ovat varmasti löytäneet tiensä jo monien joululahjapussukoihin, mutta kukaan ei voinut tietää, että naisen joulukokoelma tulisi jatkumaan loputtomiin.

Uusien luomiväripalettien jälkeen Kylie Jenner on julkaissut korostusvärejä, uusia huulikiiltosävyjä ja poskipunia. Nainen on laajentanut tuotevalikoimaansa myös 20 huulipunalla, 30 peitevärisävyllä ja laajalla sivellinkokoelmalla, johon kuuluu 16 sivellintä. Sivellinsarja on naisen uusin lanseeraus, ja jo pelkän sivellinsetin hinta on 360 dollaria.

Sassafras, Almond, Cinnamon, Toffee and Gingerbread, for deep skintones. Coming Dec 13 #SilverSeries

A post shared by Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics) on

20 perfect shades. December 13th. $17 each. We can’t wait to share our next surprise tomorrow! #silverseries

A post shared by Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics) on

Puppy Love. 🌷

A post shared by Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics) on

Naughty or Nice? #Holiday2017

A post shared by Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics) on