Söpö saukko halusi huomiota – ei päästänyt kädestä irti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lähes minkä tahansa eläimen poikaset ovat niin hellyttäviä, että ne herättävät välittömästi ihmisten hoivavietin. Aina eläinten pennut eivät kuitenkaan vastaa ihmisten rakkauteen.

Nyt videolla nähdään kuitenkin hellyttävä tapaus, jossa pieni saukonpoikanen on ihmisen läheisyyttä vailla.

Thaimaassa kuvatulla videolla nähdään pieni Cartel-niminen saukko, joka kaipaa omistajaltaan huomiota ja hellyyttä. Cartel puskee suloisesti miehen kättä ja ottaa sen lopulta sellaiseen halausotteeseen, joka sulattaa katsojankin sydämet.

Suloinen pikkusaukko ei saa miehen kädestä tarpeekseen, minkä vuoksi se ei aiokaan päästää kädestä irti. Cartel vinkuu omistajalleen ja antaa miehen myös kuulla, että se kaipaisi nyt roimasti huomiota osakseen.