Suomen poliisi varoittaa somekuvasta: ”Voi aiheuttaa lässytystä!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset poliisilaitokset ovat aktivoituneet viime aikoina merkittävästi sosiaalisessa mediassa, ja eräs aktiivisimmista on Oulun poliisilaitos. Nyt sieltä on julkaistu Instagramiin hellyttävä valokuva, josta Suomen poliisi tosin varoittaa Facebook-sivuillaan.

– SöpöysVAROITUS! Kuvan katselu voi aiheuttaa koirakuumeen nousemisen, tahdosta riippumatonta lässytystä jne. Kuvassa Oulun poliisilaitos tuorein tassuttelija Suhteellisen Fiini, tuttavallisemmin Veeti, Suomen poliisissa sanaillaan oululaisten kollegojen julkaisemasta kuvasta.

Kyseisessä kuvassa nähdään Kuusamon saapunut uusi poliisikoira Veeti. Poliisikoira on vasta yhdeksänviikkoinen pentu, joka toimii ensi vuoden alusta lähtien vanhemman konstaapeli Ville-Veikko Lindholmin koulutuksessa. Kuvassa pienokainen nautiskelee varustekassin päällä.