Tom Hanksin nauru tarttuu – hekottelee samalla tavalla roolista toiseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

61-vuotias näyttelijäkonkari Tom Hanks on kuuluisa lukuisista rooleistaan isoissa elokuvissa. Miehen vaikuttavimpiin ja ikimuistoisimpiin roolisuorituksiin ja elokuviin lukeutuvat esimerkiksi 1994 vuonna julkaistu Forrest Gump ja Cast Away – tuuliajolla -elokuvat.

Owenergy Studios on huomannut, että erilaisista elokuvarooleista huolimatta niissä kaikissa on jotain samaa. Kuten lähes jokaisella näyttelijällä myös Tom Hanksilla on tiettyjä maneereja, joita hän toistaa jokaisessa elokuvaroolissaan. Nyt Owenergy Studios -kanava on julkaissut hauskan YouTube-videon, jossa kuullaan miten Tom Hanks repeää nauruun joka elokuvassa.

Monet miehen näyttelemät elokuvat sisältävät kohtauksen, jossa mies alkaa nauramaan. Nauruun purskahtaminen tapahtuu yleensä sellaisissa tilanteissa, joissa mies on onnistunut jossakin asiassa tai oivaltanut jotakin. Melkoinen tekonaururemakka on elokuvasta toiseen aina samanlainen, mutta menee jollakin tavalla silti läpi roolista huolimatta.