Jäätelökioskin hauska temppu – teki ostamisesta yllättävän vaikeaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Baaritiskeillä taitavat baarimikot esittelevät asiakkaille monesti hauskoja temppuja, joissa he heittelevät pulloja ja laseja todella näyttävästi. Tällä kerralla jäätelökojulla työskennellyt mies teki samanlaisia temppuja jäätelötötterön kera.

Vietnamissa Ho Chi Minh Cityssa sijaitsee hauska jäätelökoju, jonka myyjä tykkää pilailla asiakkaidensa kustannuksella. Nyt videolla nähdään hauska tilanne, jossa myyjä teki jäätelön ostamisesta asiakkaalle yllättävän hankalaa.

Mies oli mennyt jäätelökojulle, jota hänelle oli suositeltu. Hauska ja ystävällinen henkilökunta oli ollut iloinen yllätys, mutta lopulta miehen kanssa pilaillut työntekijä sai kuitenkin asiakkaan tuntemaan olonsa kiusalliseksi kun hän ei ollut saada jäätelöä ostettua.