Seksisessio odotti perillä – mies kaahasi poliiseja pakoon

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridan Clearwaterissa todistettiin hurja takaa-ajotilanne, jossa 18-vuotias Ruben Hughes ajoi huimaa kyytiä poliisia karkuun. Myöhemmin pidätetty teinipoika väitti, että ei huomannut viranomaisten pysähdyskäskyä. Hänellä oli kiire harrastamaan seksiä.

Mikäli Ruben Hughes ajoi Honda Accordillaan vahingossa poliiseja karkuun, voi hänen selitystään pitää jokseenkin uskottavana. Mies oli ollut kertomansa mukaan matkalla tyttöystävänsä luokse, joka oli pyytänyt Hughesia paikalle harrastamaan seksiä. Siinä vaiheessa voi olla hankaluuksia kiinnittää huomiota liikenteeseen – tai perässä vilkut päällä ajaviin poliiseihin.

Selitys ei kuitenkaan mennyt läpi viranomaisille, sillä sama mies on syyllistynyt pelkästään tämän vuoden aikana kolmeen ylinopeusrikkomukseen. Nuori mies oli kiihdyttänyt ajoneuvonsa nopeutta poliisien lähtiessä hänen peräänsä. Kaahailu kostautui ja Hughes pidätettiin, The Smoking Gun uutisoi.