The Chainsmokers ja Sunrise Avenue ensi kesänä Ruisrockiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Turun Ruissalossa 6. – 8. heinäkuuta 2018 järjestettävä Ruisrock on julkaissut ensimmäiset artistikiinnityksensä. Perinteikkäässä tapahtumassa nähdään muun muassa The Chainsmokers ja Sunrise Avenue sekä DJ Marshmello, Tyler the Creator, Alma ja Princess Nokia.

The Chainsmokersin ja Coldplayn yhteistyönä syntynyt Something Like This on soinut ahkerasti soittolistojen kärjessä ympäri maailmaa. Vaahtokarkkiasussa esiintyvä Marshmello on puolestaan ampaissut huimaan suosioon Khaledin kanssa yhteistyönä syntyneen Silence -kappaleen myötä ja Selena Gomezin kanssa julkaistun Wolves-hitin myötä.

Tyler the Creator saapuu Suomeen uusimman albuminsa menestyksen saattelemana. Odd Future -kokoonpanostakin tunnetun räppärin Flower Boy huomioitiin juuri parhaan rap-levyn Grammy-ehdokkuudella. Kansainvälisessä nosteessa oleva rap-artisti Princess Nokia palaa ensi kesänä Suomeen. Suomen suurimmat kansainväliset tähdet Alma ja Sunrise Avenue nähdään heinäkuisessa Ruissalossa harvinaisilla kotimaan keikoilla.