Ihmiset paljastivat unelmansa ja salaiset TODO-listansa

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset suunnittelevat jatkuvasti tulevaisuutta ja miettivät asioita, joita heidän tulisi vielä toteuttaa. Osa tekee TODO-listoja erilaisten töiden valmistumiseksi, mutta osa järjestää listan avulla omat unelmansa ja antaa niille myös aikarajan.

Nyt Cut-kanava haastatteli sataa ihmistä, jotka kertoivat omista unelmistaan ja asioista, joita he haluaisivat vielä saada aikaiseksi tai päästä kokemaan. Lähes jokaisella oli vastaus valmiina, mikä kertookin ihmisistä sen, että moni haaveilee erilaisista kokemuksista ja itsensä kehittämisestä läpi elämän.

Ihmisten unelmat liittyivät muun muassa taitoihin, joita he halusivat vielä elämänsä aikana oppia hallitsemaan, julkkisten kohtaamiseen ja erikoisten muistojen luomiseen. Monien haaveena oli myös matkustella ja nähdä mahdollisimman paljon maailmaa.