Kauneusleikkaukset tuhosivat Twin Peaks -naistähden kasvot

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Elokuvakaunotar Lara Flynn Boyle on tullut vuosien mittaan tutuksi esimerkiksi rooleistaan Twin Peaks ja Oikeus ja kohtuus –televisiosarjoista. Naisen kaunis ulkonäkö muuttui radikaalisti vuonna 2010 lukuisten kauneusleikkausten takia. Nyt hänet on kuvattu Beverly Hillsissä.

Lara Flynn Boyle esiintyi punaisella matolla Montage-hotellilla Beverly Hillsissä järjestetyssä AMT 2017 D.R.E.A.M -gaalassa. Lara Flynn Boyle oli pukeutunut vaaleaan asukokonaisuuteen ja huolettomaan hiustyyliin. Vaikka ikä tekee aina tehtävänsä, on naisen ulkonäkö muuttunut huomattavasti plastiikkakirurgisten toimenpiteiden jälkeen.

RadarOnlinen mukaan näyttelijättären kasvot ovat vanhettuneet nopeasti ja todennäköisesti siksi, että kauneusleikkausten hyödyt ovat lopettaneet vaikuttamasta. Nainen aloitti kauneusleikkaukset aikoinaan huulitäytteillä. Sittemmin hänelle on tehty ainakin kasvojen kohotus ja nenäleikkaus.

Splash
Splash
Splash