Elonkerjuu-yhtye palaa keikkalavoille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Elonkerjuu -yhtye palaa näyttävästi esiintymislavoille pääsiäisenä 2018, kun yhtye esiintyy Pohjanmaalla kahdella suurkeikalla. Yhtyeen ensimmäinen esiintyminen uuden solistinsa Osku Ketolan kanssa nähdään Seinäjoki Areenalla torstaina 29. maaliskuuta 2018. Seinäjoelta yhtye jatkaa Vaasan Rewell Centeriin launtaina 31. maaliskuuta 2018.

Elonkerjuun tunnetuimpia kappaleita ovat Viistäköön siipeni maata, Surun ja ilon kaupunki, Pauhaava sydän sekä Kimpale kultaa. Uransa aikana Elonkerjuu on tehnyt kahdeksan albumia, yhden livealbumin sekä yhden kokoelmalevyn, jotka ovat myyneet yhteensä yli 450.000 kappaletta.

Kaksi vuotta tauolla olleen Elonkerjuun uusi solisti Osku Ketola on aiemmin tunnettu The Voice Of Finlandista ja omaa muun yhtyeen tavoin juuret Pohjanmaalle. Ilmajoen Koskenkorvalta kotoisin oleva laulaja on innoissaan tulevista keikoista.