Iggy Azalean bikinikurvit hakevat vertaistaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australiasta kotoisin oleva poptähti Iggy Azalea on kertonut avoimesti, että hän on käynyt kauneusleikkauksissa. 27-vuotias tähti on aiemmin paljastanut, että hän on myös suurentanut rintojaan, joita hän onkin esitellyt paljon leikkauksen jälkeen paljastavissa esiintymisasuissa.

Iggy Azalea on musiikkinsa lisäksi tunnettu todella kurvikkaasta tiimalasivartalostaan. Nyt nainen esitteli jälleen kurvikasta vartaloaan uudessa Instagram-kuvassaan, joka on loksauttanut kaikkien suut ihmetyksestä auki. Laulaja on ottanut bikinikuvan itsestään sellaisesta kulmasta ylhäältä päin, että vyötärön kapeus ja lantion leveys korostuvat entisestään.

Hyvin kapea vyötärö ja siihen nähden melko suuri takapuoli ovat herättäneet jo aiemmin epäilyksiä siitä, että nainen olisi ottanut täytteitä myös takapuoleensa. Iggy Azalea on kuitenkin edelleen kieltänyt leikkaukset. Oli poptähti käynyt kauneuskirurgin veitsen alla tai ei, tämä tiimalasivartalo tulee vielä haastamaan Kardashianien vartalot.

It’s always sunny somewhere 🤫

A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic) on

😉 @landroverusa #landroverusa

A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic) on

Chile, you guys were great!

A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic) on

A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic) on