Joulu peruttu? Joulupukin laskuvarjohyppy pahasti pieleen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Joulupukkeja on voinut nähdä turuilla ja toreilla jo ennen varsinaista aattoiltaa. Nyt Yhdysvalloista raportoidaan tapauksesta, jossa joulupukki oli yrittänyt laskeutua floridalaiselle rannalle. Punanutun hyppy meni pahasti pieleen.

Associated Pressin julkaisemalla videolla nähdään, kuinka joulupukki törmää laskuvarjohypyn päätteeksi rannalla olevaan puuhun. Sen jälkeen lahjoja tuova hahmo osuu lentopalloverkon tolppaan. Lopulta pukki mätkähtää maahan ja ihmiset juoksevat auttamaan epäonnista miestä.

Joulupukin jalka murtuu laskuvarjo-onnettomuudessa. Suomessa joulupukit saapuvat perinteisesti porojen vetämällä reellä – tai tavallisella henkilöautolla, mikäli maassa ei ole tarpeeksi lunta reen nousua ja laskua varten. Tai niin on ainakin kerrottu. Kuinkahan moneen kotiin joulupukki saapuu laskuvarjolla?