Kissa kuulee ruokapurkin äänen unissaankin – herää välittömästi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet koirat ovat hyvin persoja herkuille, ja osa koirista innostuu jopa omasta päivittäisestä kuivamuonastaan. Nyt videolla nähdään hellyttävä tilanne, jossa nälkäinen kissa herää aina päiväuniltaan heti kun on ruoka-aika.

YouTubessa on alkanut leviämään todella hellyttävä video sikeästi nukkuvasta kissasta, joka herää aina syömään kuullessaan tietyn äänen. Kissa nukkuu makeasti eikä herää omistajan metelöintiin muuten, mutta tietty kissan ruokapurkista kuuluva ääni herättää sen kuitenkin välittömästi.

Videolla nähdään kaksi tilannetta, joissa kissa herää omistajan avatessa sen ruokapurkin. Heti kun kissa kuulee ruokapurkin kannesta kuuluvan äänen, se herää ja alkaa maukumaan välittömästi aivan kuin se olisi unissaankin kerjännyt omistajaltaan ruokaa.