Lapsi haastatteli kissaa – vastauksista heti nettihitti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lasten mielikuvitusta voi vain ihailla, ja tenavat ovat usein luovia ja aitoja. Leikkiminen on yksi tapa kehittää mielikuvitusta, ja eräs Gabi-niminen tyttö on mitä ilmeisimmin harjoittanut sitä touhua hyvinkin paljon.

Nyt Gabi on haastatellut Coco-nimistä kissaansa. Gabin isän julkaisemassa kuvassa nähdään, kuinka tyttö on kirjoittanut kissalleen haastattelun ja keksinyt vitsikkäät vastaukset. Vaikka tilanne on kuviteltu, voisivat kissan vastaukset olla myös totta. Gabi tiedustelee, saako hän koskea kissan eri ruumiinosiin. Kuten tiedetty, eivät kissat pidä siitä, että niitä kosketaan *kylmiltään* vatsan, hännän tai takapuolen alueelle.

– Mikä sinussa on vikana?!?! Tämä haastattelu on nyt loppu, kissa vastaa Gabin ehdottaessa takapuoleen koskemista.

Gabin tekemästä haastattelusta on tullut viraali. Tyttö on kommentoinut mainettaan arvellen, että ehkäpä hänestä tulee joskus Jane Austenia kuuluisampi. Gabi ja hänen isänsä Paul asuvat Irlannin pääkaupunki Dublinissa.