Näin Adriana Liman meikki syntyy – tämä rutiini kestää vain pari minuuttia

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vogue julkaisee YouTube-kanavallaan videoita, joissa tunnetut kaunottaret näyttävät miten he valmistautuvat nopeasti. Videolla naiset näyttävät päivämeikkinsä salat, tekevät nopeita kampauksia ja muuntavat kevyen ja luonnollisen meikin muutamissa minuuteissa iltameikiksi.

Uudella videolla Victoria’s Secret -alusvaateketjun enkelinä tunnettu Adriana Lima näyttää miten hänen tavanomainen meikkityylinsä syntyy. Luonnonkaunis malli ei juuri meikkiä edes kaipaa, mutta Adriana Lima nauttii kuitenkin tummien sumusilmien meikkaamisesta.

Tummasta kissamaisesta silmämeikistä ja naisen viettelevästä katseesta onkin tullut vuosien varrella yksi Adriana Liman tavaramerkeistä. Naisen meikkityyli syntyy todella nopeasti vain muutamien tuotteiden avulla. Suurin osa naisen käyttämistä tuotteista löytyy Suomenkin tavarataloista, joten tämä meikkityyli on lähes kenen tahansa helppo kopioida.