David Beckham siskonsa vauva sylissään – kuva saa naiset sekaisin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koiranpennut ja vauvat herättävät äidinvaiston monissa naisissa. Kenties tästä johtuu osakseen se, että lapsesta ta koirasta huolehtiva ja vastuuta kantava mies näyttää naisten silmissä erityisen hyvältä ja potentiaaliselta kumppaniehdokkaalta.

David Beckham on toiminut monien naisten päiväunissa säännöllisenä vieraana jo aiemminkin, mutta nyt hän ihastutti fanejaan kuvalla, jossa hän pitelee pientä vauvaa sylissään. Beckhamin sisko Joanne synnytti juuri maailmaan Peggy-vauvan, jota tuore setä pitelee sylissään ja katsoo haltioissaan.

Komeiden miesten ja suloisten vauvojen yhdistelmä on kuvasta päätellen melko vaikuttava. Tällä hetkellä David Beckhamilla on myös rento tyyli, joka näyttää olevan naisten mieleen. Pitkät hiukset ja vihreä villapipo tatuoituihin käsivarsiin yhdistettynä on seksikäs yhdistelmä, jota ilmeisesti vain harva pystyy vastustamaan.