Huskyllä ei ole joulumieltä – kuvat ihastuttavat verkossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kaikkiin ei näihin aikoihin äärimmillään katukuvassa ja kodeissa ilmenevä jouluhössötys uppoa. Tästä esimerkkinä toimii Iso-Britanniassa asuva husky-rotuinen koira Anuko.

Anuko sopisi  joululauluihin, koristeisiin ja kauppojen jouluruuhkiin kyllästyneiden maskotiksi. Husky nimittäin vastaa omistajan yrityksiin tehdä lemmikistään jouluisamman näköisen varsin kylmäävällä ilmeellä.

Instagramissa valtavan suosion keränneissä kuvissa Anukon päälle on puettu poronsarvet ja sesongin teemaan sopiva kaulahuivi, mutta joulumieli ei paista koiran kasvoilta. Anukon ilme ei tosin ole sen positiivisempi muissakaan tilanteissa otetuissa kuvissa, sattuipa niitä ottaessa olemaan kesä tai talvi.

 

Smile nunu 😁

A post shared by Anuko (@huskyanuko) on

Merry Christmas…. or whatever

A post shared by Anuko (@huskyanuko) on

When you’re raw fed and your human offers you a baked treat. 🤢

A post shared by Anuko (@huskyanuko) on