Star Wars: The Last Jedi nähdään myös avaruudessa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Odotettu Star Wars: The Last Jedi sai Suomen ensi-iltansa tällä viikolla. Elokuva saa nähdään lähipäivinä paitsi useimmissa kolkissa eri puolilla maailmaa, myös maata kiertävällä radalla.

Toimittaja Robin Seemangai paljasti Twitterissä, että Star Wars: The Last Jedi nähdään myös kansainvälisellä avaruusasemalla. Avaruuslentoihin erikoistunut toimittaja kertoi saaneensa tiedon lähteiltään NASAsta ja Disneyltä.

NASA on sittemmin vahvistanut tiedon Inverse-sivustolle. NASAn tiedottaja Dan Huot kertoo Kansainvälisen avaruusaseman työntekijöiden pääsevän näkemään elokuvan lähiaikoina. Elokuvat lähetetään asemalle usein digitaalisina tiedostoina, jotka voidaan katsoa kannettavilta tietokoneilta tai projektorilla kankaalle heijastettuna.