Spiderman-tähti: ”Emma Stonen kanssa pilvessä Disneylandissa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Andrew Garfield tunnetaan muun muassa Silence ja Spiderman -elokuvista. 34-vuotias mies on kertonut kokevansa ahdistusta julkisilla paikoilla muiden ihmisten ympäröimänä, minkä vuoksi hän kokeekin saavansa huumausaineista helpotusta oloonsa.

Garfield kertoi Daily Mail -sivuston mukaan, että hänen mielestään huumeiden ympärille on rakennettu turhaan negatiivisia ennakkoluuloja. Mies nauttii kannabiksen polttamisesta, koska se tuntuu hänestä hyvältä. Hän kertoi avoimesti myös käyttävänsä toisinaan hallusinogeenejäkin, mutta silloin hän haluaa olla valvotussa ympäristössä tuttujen ihmisten ympäröimänä.

Näyttelijä paljasti, että hänen suosikkimuistonsa liittyy kannabisleivoksiin, joilla entinen tyttöystävä ja näyttelijä Emma Stone yllätti hänet kun hän täytti 29 vuotta. He söivät huumaavia leivoksia ystäväporukan kanssa ja lähtivät yhdessä Disneyland-huvipuistoon ajelemaan erilaisilla laitteilla ja vuoristoradoilla, jotka tuntuivat miehestä uskomattoman hurjilta kannabiksen vaikutuksen alaisena.