Ruby Rose syyttää Pradaa varkaudesta – laukun hahmo muistuttaa häntä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australialainen naistähti Ruby Rose nousi taannoin raketin tavoin julkkistähdeksi kun hänet nähtiin Orange Is The New Black -televisiosarjassa. Sekä naisten että miesten mieleen oleva näyttelijätär syyttää nyt Prada-muotitaloa hänen kuvansa käyttämisestä merkin uusissa laukuissa.

Ruby Rose on monien muiden tavoin huomannut, että Pradan uusien laukkujen etupuolella oleva kuva näyttää erittäin paljon häneltä itseltään. Kuva näyttää siltä kuin Rosesta olisi tehty sarjakuvahahmo. Näyttelijättäreltä ei kuitenkaan ole pyydetty lupaa hänen kuvansa käyttämiseen, minkä vuoksi hän ei ole ollut laukusta mielissään.

31-vuotias Ruby Rose varmisti faneilleen hänen Twitter-kanavallaan, että hänellä ei ole ollut mitään tekemistä uuden Prada-laukun kanssa. Rose kertoi Pradan väittäneen, että kuvassa ei ollut näyttelijätär vaan hahmo, joka ei ole tästä maailmasta.

Fanien, Ruby Rosen valokuvaajan ja näyttelijän itsensäkin mukaan on kuitenkin hyvin selvää, että hahmo on tehty täysin Ruby Rosen kuvan mukaan. Rose pitää huvittavana sitä, että hahmo ei olisi hänen kasvojaan mukaillen tehty koska hän on melko persoonallisen näköinen. Laukun hahmossa myös naisen hiukset ovat täysin samanlaiset.