Simon Cowellin upea vaimo uimapuvussa – paljasti rantakuntonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiotuottajana ja talent-ohjelmien tuomarina tunnetun Simon Cowellin ja hänen vaimonsa Lauren Silvermanin kotiin murtauduttiin taannoin Lontoon Holland Parkissa. Murtovaras oli tunkeutunut asuntoon Cowellin perheen nukkuessa makuuhuoneissaan.

Nyt kauhujen yön tapahtumat ovat jo takana, ja Cowell on parhaillaan lomalla Barbadoksella yhdessä Silvermanin kanssa. Eilen he nautiskelivat aurinkoisesta päivästä rannalla ja kävivät lounaalla paikallisessa grilliravintolassa. Samalla vaimo käyskenteli rannalla uimapuvussa ja paljasti rantakuntonsa paparazzeille.

Cowellin perheen asunnossa käynyt murtomies sai sai saaliikseen rahaa ja koruja lähes 700.000 euron edestä. Asunnossa oleva turvajärjestelmä oli kytketty pois päältä, mutta mies tallentui valvonkameroihin. Silverman ja Cowell ovat olleet tapauksesta järkyttyneitä. On ihme, että varas on onnistunut viemään valtavan määrän arvotavaroita asunnosta ilman murtohälyttimien hälyyttämistä tai Simonin koirien haukkumista.

Splash
Splash
Splash
Splash