Hulvaton näky! Uutistoimittaja sai lumipallosta juuri ennen suoraa lähetystä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suoran lähetyksen tekijät joutuvat aina varautumaan yllättäviin tilanteisiin, erityisesti hankalissa sääolosuhteissa. Harva toimittaja osaisi kuitenkaan todennäköisesti odottaa saavansa lumipallosta kameran edessä.

Yhdysvaltojen Wisconsinissa toimivan FOX6 -uutiskanavan Amy DuPond oli taannoin tekemässä sääraporttia Milwaukeessa. Hieman ennen lähetyksen alkua kuvaaja uhkaili leikkimielisesti heittää häntä lumipallolla.

DuPondin yllätykseksi kuvaaja kuitenkin heitti lumipallon oikeasti, ja se osui suoraan hänen kasvoihinsa. Kuvaaja juoksi uutistoimittajan luokse ja pyysi häpeissään anteeksi. Asiaan huumorilla suhtautunut nainen kuitenkin pyyhki lumet pois kasvoiltaan ja aloitti suoran lähetyksen tekemisen.

– Tämä aamuna kerroin, ettei sää ole vielä sopiva lumisodille. En tiedä näettekö kasvojeni olevan kosteat, mutta kuvaajani heitti minua juuri lumipallolla, uutistoimittaja avautui.

– Sää on siis selkeästi juuri sopiva lumisodalle, DuPond jatkoi.

 

Oops! Snowball to the face.

Getting ready to go live when all of a sudden…❄️(Don't worry, FOX6's Amy DuPont is OK! But she did almost lose a fake eyelash 😉) fox6now.com/weather

Publié par FOX6 News Milwaukee sur mercredi 13 décembre 2017