Käärme loi nahkaansa omistajan sylissä – puski päätä kättä vasten

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Käärmeet luovat monien muiden matelijoiden tapaan nahkansa toistuvin väliajoin. Matelijat irrottavat vanhan ja pieneksi jääneen nahkansa kokonaan kerralla pois paljastaen sen alta uuden nahkansa.

Titan-nimisen yli kolmemetrisen pytonin omistaja on kuvannut videolle tilanteen, jossa käärme luo nahkaansa ollessaan naisen sylissä. Yleensä käärmeet haluavat olla yksin luodessaan nahkaansa, mutta omistajan mukaan Titan on niin hellyydenkipeä ja seurallinen käärme, että se luo nahkansakin omistajansa seurassa.

YouTube-videolla nähdään miten käärme kiemurtelee naisen vieressä. Se yrittää saada vanhaa nahkaa irtoamaan puskemalla päätään omistajan kättä vasten kuin kehräävä kissa. Monien mielestä käärmeen pään puskeminen voisi olla melko pelottavaa, mutta nainen piti sitä hellyttävänä osoituksena käärmeen luottamuksesta.