Mies puukotti ohikulkijaa: ”Taylor Swift käski minut tekemään sen!”

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kaikki mieleltään sairaat ihmiset eivät välttämättä saa apua tarpeeksi ajoissa. Yksi tarpeellisen hoidon ulkopuolelle jääneistä on 43-vuotias Brent Thicksten. Mies väitti Taylor Swiftin käskeneen häntä puukottamaan ventovierasta ohikulkijaa.

Portlandissa sunnuntaiaamuna vierasta miestä puukon kanssa jahdannut Brent Thicksten ei onneksi saanut kuin hipaistua uhriaan teräaseella. Kun poliisit pidättivät hänet, väitti Thicksten hänen vaimonsa käskeneen veritekoon. Tarkemmassa selvittelyssä mies väitti, että hänen vaimonsa on miehen mukaan poplaulaja Taylor Swift, The Smoking Gun uutisoi.

Hän väitti viranomaisille, että hänellä ja Taylor Swiftillä on huippusalainen sopimus asiasta. Thicksten toimitettiin lääninvankilaan 277,500 dollarin suuruista takuusummaa vastaan. Hän väitti poliiseille, että on yhdistynyt kuuluisan poplaulajan kanssa, silti nainen ei ole tiettävästi nähnytkään Thickstenia aiemmin tai maksanut hänen takuusummaansa.

Poliisi