Mies yritti polttaa strippiklubin – halusi tyttöystävän lopettavan tanssimisen

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Ihmiset saattavat päätyä epätoivoisiin tekoihin rakkauden tähden, ja vasta myöhemmin ymmärtävät tekonsa äärimmäisen typeräksi. Yksi tällaiseen käyttäytymiseen sortuneista on 21-vuotias Creio Chance Bishop, joka yritti polttaa tyttöystävänsä työpaikan maan tasalle.

Yhdysvaltojen Huntingtonissa asuva Creio Chance Bishop yritti sytyttää JB’s Gentlemen’s Club -strippibaarin tuleen aamuyöllä. Mies katseli tanssiravintolan palamista tien toiselta puolelta, ja käski ohikulkijaa jatkamaan matkaansa ilman hätänumeroon soittamista. Palomiehet saivat kuitenkin tulipalon nopeasti sammutettua, eikä strippiklubi kärsinyt suuria vahinkoja.

Syy tulipalon sytyttämiseen oli se, että hänen tyttöystävänsä McKayla Biedenbach työskenteli eroottisena tanssijana herrasmiesklubilla. Bishop ajatteli, että nainen lopettaa työt, mikäli klubi palaa kelvottomaan kuntoon. Biedenbach aikoo jatkaa jo puoli vuotta kestänyttä uraansa tanssijana ja hänen poikaystävänsä istuu pitkään vankilassa, The Smoking Gun uutisoi.