Pikkuveli luuli painiottelua tositilanteeksi: ”Näpit irti siskostani!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vaikka painissa on kyse pelkästä urheilusta, voivat ottelut näyttää toisinaan hurjilta niitä seuraavien silmissä. Taannoin eräässä lasten välisessä painiottelussa nähtiin koominen tilanne pienen pojan luultua sitä tositilanteeksi.

Koulun painiottelussa kaksi tyttöä otti toisistaan mittaa kehässä. Toisen kilpailijan pikkuveli ei kuitenkaan mitä ilmeisimmin ymmärtänyt kyse olleen pelkästä urheilusta, ja keskeytti ottelun juoksemalla kentälle.

– Näpit irti siskostani!, poika huusi.

Pikkuveli riensi ottelijoiden väliin, yrittäen pelastaa isosiskonsa. Lopulta yksi aikuisista nouti hänet takaisin katsomoon. Valmentaja puhalsi pilliin naureskellen tilanteelle, ja käynnisti ottelun uudelleen. Hauska tilanne tallentui videolle, joka on sittemmin lähtenyt leviämään sosiaalisessa mediassa.