Sarjakakkaaja piinaa pikkukaupunkia – tekijä yhä karkuteillä

Ohhoh! · Tim Isokivi

New York Orchard Parkin asukkaiden arkea piinaa epätyypillinen kiusantekijä. Joku on toistuvasti ulostanut kylän asukkaiden kotien pihoille jo ainakin yli kuukauden ajan. Ensimmäinen viranomaisille kirjattu tapaus sattui 8. marraskuuta.

Tuolloin paikallinen nainen ilmoitti poliisille löytäneensä kotinsa ulkopuolelta jätöksen ja wc-paperina toimineen nenäliinan. Vastaavia tapauksia kerrotaan kuitenkin tapahtuneen jo aikaisemmin. Paikallisessa lehdessä onkin julkaistu ilmoitus, jossa sarjakakkaajaa kehotetaan lopettamaan puuhansa. Ilmoituksen mukaan asukkaat ovat varustaneet kotinsa turvakameroin ja poliisipartiot liikkuvat kaduilla.

– Henkilölle/lenkkeilijälle joka ulostat Orchard Parkin pihamaille: Lopeta! Rikot terveyslakia joka kieltää käsittelemättömien jätteiden jättämisen maalle tai vesistöihin!, ilmoituksessa luki.

Viranomaiset kertovat Huffpost-sivustolle tekijän olevan yhä vapaana. Kyseessä ei ole ensimmäinen julkiulostaja, jonka teot ovat nousseet lehtien otsikoihin asti. Kerroimme syyskuussa myös Coloradossa asuvasta perheestä, jonka kotipiha on toistuvasti päätynyt ohi lenkkeilevän naisen vessaksi.