Tuleva supermalli bikineissä! 21-vuotias Chantal Monaghan rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen kaunotar Chantal Monaghan on yksi mallimaailman lupaavimmista tulokkaista, mutta hän ei kuitenkaan onnistunut elokuussa 2017 saamaan himoittua paikkaa Victoria’s Secretin muotinäytöksessä. Siitä huolimatta Monaghan on edennyt urallaan hienosti.

Nyt Chantal Monaghan kuvattiin poseeraamassa niukoissa punaisissa bikineissä rannalla Miami Beachilla.

21-vuotias Chantal Monaghan on Australian Brisbanessa syntynyt mallikaunotar, joka muutti kesällä 2017 New Yorkiin mallintöiden perässä. Sittemmin hän osallistui Victoria’s Secretin castingiin, mutta ei vielä tällä kertaa onnistunut pääsemään mukaan himoittuun muotinäytökseen. Nousujohteisella urallaan Chantal on poseerannut esimerkiksi Elle ja Harper’s Bazaar -muotilehdissä. Australialaisille kaunotar tuli tutuksi vuonna 2014 osallistuessaan The Face -ohjelmaan.

Splash
Splash
Splash
Splash