Kylie Jennerin sivellinsetti 360 dollaria – fanit repesivät Twitterissä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Meikkisiveltimiä voidaan valmistaa joko synteettisestä karvasta tai aidosta karvasta. Aitoa karvaa pidetään paljon laadukkaampana kuin synteettistä, koska niillä luomivärit yleensä levittyvät paremmin ja tasaisemmin. Niillä on myös enemmän hintaa, mikä tuli Kylie Jennerin faneille täytenä yllätyksenä.

Realityjulkkis Kylie Jenner on viime päivien aikana julkaissut useita uusia tuotteita Kylie Cosmetics -meikkisarjaansa. Jenner on loihtinut uusia huulipunia, luomivärejä ja peitevärejä, ja uusimpana lisänä hän on myös lanseerannut oman meikkisivellinsarjan. 16-osainen sivellinsarja maksaa 360 dollaria, mikä on fanien mielestä ollut aivan liian korkea hinta.

Kylie Jenner on puolustanut korkeaa hintaa sillä, että siveltimet ovat parasta laatua ja oikea luksussarja. Nuoret fanit ovat kuitenkin olleet pöyristyneet hinnasta ja kommentoineet, että karvan tulisi olla Jennerin omista hiuksista tehty, että hinta olisi mitenkään perusteltu. Jenner ilmoitti myöhemmin yrittävänsä kehitellä nuoria fanejaan varten sivellinsarjan myös synteettisestä karvasta, jonka myötä siveltimien hinta saataisiin alemmaksi.