Lähdössä New Yorkiin – älä missaa näitä nähtävyyksiä!

Matkailu · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen itärannikolla sijaitseva New York City on paikka, jonne useiden jouluelokuvien tapahtumat sijoittuvat. Tuhansissa eri väreissä loistavat jouluvalot ja tunnelmalliset glögikojut houkuttelevat useita turisteja isoon omenaan juhlapyhien viettoon myös tänä vuonna. Suomesta pääsee kätevästi New Yorkiin joko suorilla tai yhden vaihdon lennoilla.

Lentolippujen hinnnat ovat nykyisin hyvin edullisia matkustettaessa Yhdysvaltoihin. Conde Nast Traveler on nyt listannut viisi asiaa, jotka New Yorkiin jouluksi matkustavan on yksinkertaisesti koettava matkan aikana. Ensimmäisenä mainitaan Metropolitan Museum of Artin edessä seisova komea joulukuusi, joka on todella komea ja näkemisen arvoinen.

Rockefeller Center -luistelukeskuksen sijaan kannattaa vierailla Bryant Parkisa luistelemassa. Mikäli nauttii jouluikkunoiden katsomisesta, näkee maailman parhaiten loihdittuja ikkunoita Fifth Avenuella sijaitsevien liiketilojen esitteleminä, Manhattanilla. Suurkaupungin sykkeestäkin voi löytää paikallisten yrittäjien myymiä tuotteita vierailemalla Union Squaren jmarkkinoilla. Kierroksen voi päättää 230 Fifth’sin kattoterassilla sijaitsevaan baariin, jossa on ehkäpä koko New Yorkin ainoa iglu.

The 5 Best Things to Do in NYC During the Holidays

Your holiday bucket list, New York City-style.

Publié par Condé Nast Traveler sur mardi 12 décembre 2017