Papparainen herätettiin takapihalta – uhkasi poliiseja jättidildolla

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Voimme jälleen kerran uutisoida erikoisia rikostapahtumia Floridasta, joka tunnetaan kaikkein kummallisimmin käyttäytyvien kriminaalien osavaltiona Yhdysvalloissa. Tällä kertaa esittelyyn nousee 71-vuotias Donald Hornback, joka uhkaili poliiseja jättikokoisella dildolla.

Port St. Lucie -nimisessä kylässä asuva henkilö oli soittanut poliiseille, koska hänen pihallaan nukkui ventovieras mies. Paikalle saapuneet poliisit olivat löytäneet Donald Hornbackin nurmelta makaamasta. Mies suuttui viranomaisille herättämisestä ja väitti, että hänellä oli oikeus nukkua toisten pihoilla.

Kun Hornback viimein suostui keräämään tavaransa ja lähtemään alueelta pois, otti hän yllättäen käteeensä repussaan olleen suurikokoisen dildon. Mies heilutteli ja huitoi dildoa poliisien ja talonomistajan edessä. Hornback pidätettiin, mutta hän vapautui maksettuaan 750 dollarin suuruisen takuusumman, The Smoking Gun uutisoi.