Pariskunta nimesi lapsensa lempiravintolan mukaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Italialaistyylinen ravintolaketju Olive Garden on suosittu ravintola Yhdysvalloissa. Nyt eräs pariskunta on päättänyt nimetä lapsensa ravintolaketjun mukaan, koska kyseinen ruokapaikka on ollut oleellinen osa pariskunnan arkea ennen perheenlisäystä.

Justin Garton on julkaissut Twitterissä kuvan, jossa hän paljastaa antaneensa Jordan Garton -vaimonsa kanssa tyttövauvalleen nimeksi Olivia Garton. Syynä on pariskunnan suunnaton ihastus italialaiseen ruokaan ja etenkin Olive Gardenin annoksiin. Pariskunta osti hiljattain ravintolaan passin, mikä oikeutti rajattomaan pastan nauttimiseen muutaman kuukauden ajan.

Passin turvin pariskunta söi Olive Gardenissa lähes päivittäin kuuden viikon ajan, ABC News uutisoi. Rajattomaan pastaan oikeuttanut passi säästi runsaasti heidän ruokakustannuksiaan, ja siten he päättivät kunnioittaa lempiravintolaansa nimeämällä tyttärensä löyhästi Olive Gardenin mukaan, Olivia Gartoniksi.