Fanit syyttävät – Lady Gaga varasti tyylinsä Kim Kardashianilta?

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poppikuningatar Lady Gaga tunnetaan hänen näyttävästä ja toisinaan melko erikoisestakin tyylistään. Nainen haluaa pukeutumisellaan, hiuksillaan ja meikillään aina ilmaista itseään ja omaa taiteellisuuttaan. Nyt naisen tyyli on kuitenkin monien mielestä alkanut muistuttamaan tutun realitytähden tyyliä.

31-vuotias Lady Gaga on jo jonkin aikaa ihastuttanut vaaleissa hiuksissaan. Hetki sitten hiuspidennykset ottanut laulaja on alkanut fanien mielestä näyttämään liikaa Kim Kardashianilta, minkä vuoksi moni onkin epäillyt, että nainen yrittää kopioida Kardashianin tyylin.

Lady Gaga on aina ollut todella persoonallisen näköinen ja rakastanut ihmisten yllättämistä omalla ulkonäöllään. Pitkät ja valkoiset hiukset ovat kuitenkin monien mielestä tällä hetkellä hyvin vahvasti osa Kim Kardashianin näyttävää tyyliä, minkä vuoksi moni onkin halunnut nähdä Lady Gagalla jotakin vieläkin erikoisempaa.