Lapsiperheen koiranpentu varastettiin Loviisassa: ”Koti kaipaa koiraa, niin järjettömästi!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monien pikkulasten unelma on saada oma koira, jonka kanssa he voivat viettää aikaansa leikkien. Loviisassa viisivuotiaat lapset ovat parhaillaan surun murtamia, koska varkaat veivät perheen 11-viikkoisen koiranpennun perheen autosta kesken tytön joulujuhlien.

Päivitys: Koira on löytynyt ja palannut kotiin!

Perhe oli hankkinut alaskanmalamuuttinartun vain pari viikkoa sitten joululahjaksi viisivuotiaille lapsille. Kovasti odotettu koiranpentu kuitenkin varastettiin perheen autosta Loviisan Harjurinteen koulun vieressä. Auton takaikkuna oli rikottu ja koira viety. Samaan aikaan oli murtauduttu myös muihin alueen autoihin.

– Valvotaan täällä koko yö. Jos kellään on mitään havaintoa niin mielettömän rakkaasta pennustamme, niin pieninkin havainto otetaan kiitollisuudella vastaan. Kuka tahansa on vienytkin, voit tulla nimettömänä tuomaan takaisin. Koti kaipaa koiraa, niin järjettömästi!!, perheenäiti Essi Parviainen vetoaa ihmisiin Facebook-viestissään.

Havainnot koiranpennusta voi soittaa numeroon 045 7873 6979.