Loviisasta varastettu koiranpentu löytyi: ”Kiitos kaikki ihanat ihmiset!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen miten Loviisassa viisivuotiaat lapset olivat surun murtamia, koska varkaat veivät perheen 11-viikkoisen koiranpennun perheen autosta kesken tytön joulujuhlien. Nyt tarinalle on saatu onnellinen loppu, sillä koiranpentu on löytynyt.

– LELLU ON KOTONA!!! Päivitys myöhästyi, koska lähdin viivana hakemaan. Oli löytynyt Vuosaaren rantateiltä. Nyt otetaan koko porukka ansaitut levot ja palataan vielä huomenna tunnelmiin! KIITOS KAIKKI IHANAT IHMISET!!! 3 3 3, perheenäiti Essi Parviainen kirjoittaa Facebookissa.

Ilmoitus Nettimarkkina-sivustolla.

Ennen lemmikin löytymistä perhe ehti luvata 800 euron löytöpalkkion sille, joka palauttaa koiran vahingoittumattomana. Koiranpennusta tehtiin useita havaintoja, joissa koira nähtiin ulkomaalaisen miehen mukana eri paikoissa. Lisäksi tuntomerkkeihin sopivasta koirasta julkaistiin verkossa huonolla suomella kirjoitettu myynti-ilmoitus, joka kuitenkin poistettiin nopeasti.

Perhe oli hankkinut alaskanmalamuuttinartun vain pari viikkoa sitten joululahjaksi viisivuotiaille lapsille. Kovasti odotettu koiranpentu kuitenkin varastettiin perheen autosta Loviisan Harjurinteen koulun vieressä. Auton takaikkuna oli rikottu ja koira viety. Samaan aikaan oli murtauduttu myös muihin alueen autoihin.