Realityhottis rannalla – bikinipeppu ei jättänyt miehiä kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen malli- ja televisiokaunotar Lauren Stoner on tähdittänyt Michael Bayn ohjaamaa Pain and Gain -elokuvaa, mutta näyttelijätyön sijaan hänet tunnetaan edelleen paremminkin mallina ja paparazzikuvien tähtenä. Viime aikoina Lauren on ikuistettu harvakseltaan bikinikuviin.

Eilen Lauren kuitenkin saapui nauttimaan vapaapäivästään Miami Beachin rannalle, jossa hän makoili aurinkopedillä vihreisiin bikineihin pukeutuneena yhdessä ystäviensä kanssa.

Amerikkalainen Lauren Stoner tuli alunperin tunnetuksi mallina, mutta viime aikoina hänet on nähty myös televisiotähtenä ja näyttelijänä. Lauren oli mukana The Spin Crowd -realityohjelmassa, joka kuitenkin lopetettiin yllättäen vuonna 2010.

Splash
Splash
Splash
Splash