Anna Kournikova ja Enrique Iglesias saivat kaksoset – pitivät raskauden salassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Venäläissyntyinen Anna Kournikova ja laulaja Enrique Iglesias saivat viikonloppuna kaksoset, joiden nimiksi on annettu Lucy ja Nicholas. 36-vuotias Kournikova ja 42-vuotias Iglesias pitivät raskausuutiset koko odotusajan salaisena, minkä vuoksi perheen kasvaminen kaksihenkisestä nelihenkiseksi olikin monille suuri yllätys.

Lähimmät ystävät kuulivat raskausuutiset Daily Mail -sivuston mukaan Kournikovan ollessa jo viidennellä kuulla. Raskauden salassa pitäminen ei tullut sinänsä lähipiirille yllätyksenä, koska pariskunnan elämä on muutenkin melko yksityistä ja he ovat mielellään kotona poissa median valokeilasta.

Tuoreet vanhemmat ovat olleet yhdessä 2001-vuodesta lähtien pariskunnan tutustuttua toisiinsa Enrique Iglesiaksen Escape-musiikkivideon kuvauksissa. Enriquen mukaan he elävät yhdessä monilla tavoin kuin naimisissa oleva aviopari, mutta he eivät ole silti aikeissa näillä näkymin mennä naimisiin.