Chrissy Teigen kärsii kovista raskauskivuista – anelee apua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Marraskuussa mallikaunotar Chrissy Teigen ilmoitti onnellisena kaikille, että hän on jälleen raskaana ja he odottavat Luna-tyttärelle pikkusiskoa tai -veljeä. Neljä vuotta muusikkomiehensä John Legendin kanssa naimisissa ollut Teigen on kuitenkin joutunut kokemaan kovia kipuja raskautensa aikana.

32-vuotias Chrissy Teigen kertoi ensimmäisen raskautensa jälkeen rakastaneensa koko raskausaikaa. Tämä raskaus ei kuitenkaan ole mennyt niin kivuttomasti. Nainen on kärsinyt todella kovista päänsäryistä, joihin hän ei ole onnistunut saamaan apua.

Chrissy Teigen kertoi Daily Mail -sivuston mukaan, että veden juominen ja särkylääkkeiden syöminen eivät ole auttaneet häntä. Nainen on myös ottanut magnesiumia ja huolehtinut riittävästä raudan saannista, mutta sekään ei ole auttanut. Omien sanojensa mukaan häntä voisi enää auttaa vain noituus.