Ihmiset ovat mahtavia – vuoden 2017 upeimmat temput ja stuntit koostettiin samalle videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ihmiset kykenevät ahkeralla harjoittelulla, tahdonvoimalla ja sitkeydelle lähes mahdottomalta vaikuttaviin tekoihin. Tästä esimerkkinä toimivat lukuisat Youtube-videot, joissa esitellään näyttäviä stuntteja ja urheilutemppuja.

Vuoden 2017 lähestyessä loppuaan Youtube-kanava People Are Awesome on koostanut yhteen näistä tempuista upeimmat. Hieman yli kolmiminuuttisella videolla esitellään toinen toistaan näyttävämpiä urheilu-, liikunta- ja stunttisuorituksia.

Videon aikana nähään niin liitopuvulla lentämistä, näyttäviä jalkapallomaaleja kuin painovoimaa uhmaavalta näyttävää akrobatiaa. Osa tempuista on tullut tutuksi Staran lukijoille jo aikaisemmin, mutta mukana on läjäpäin myös vähemmälle huomiolle jäänyttä materiaalia.