Popeda paljasti lippuhuijauksen: ”Älä osta lippujasi täältä!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin kuinka suomirockin dinosaurus Popeda järjestää ensi kesänä stadionkonsertin Tampereen Ratinassa. Noin 30.000 katsojaa vetävän stadionin lippuja myydään edelleen 4. elokuuta järjestettävään konserttiin, mutta nyt yhtye on paljastanut lippuhuijauksen.

Viagogon lippuhuijaus

– Varoitus: Viagogo myy tällä hetkellä Ratinaan olevinaan viimeisiä lippuja – oikeasti niitä saa vielä normaalihinnalla sekä Lippupisteestä että Tiketistä, Popedan Facebook-sivulla kerrotaan.

Samalla yhtye paljastaa myös, että samainen Viagogo on aiemmin myynyt lippuja myös Popedan keikalle, jota ei koskaan ollut edes olemassa. Yhtye ei ymmärrettävistä syistä säästele sanojaan kommentoidessaan ikävää lippuhuijausta ja sen tekijää.

– Ja sama firma myy myös Tornion Umpitunneliin lippuja – keikalle, jota ei ole koskaan ollut olemassa täällä tai järjestäjällä. Tätä sanottaisiin pahanlaatuiseksi huijaukseksi… jos ei jopa oikeaksi rikokseksi. Siis: elä osta lippujasi täältä.