Venäläistähti hämmästyttää – laulaa kielellä pärisyttäen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Venäläisen Vitas-nimisen supertähden video leviää parhaillaan netissä viraalina. Syynä lienee miehen erikoinen tyyli, jossa hän esittää musiikkia kieltään nopeasti liikuttelemalla. Videosta tekee katselunarvoisen myös venäläisen säkenöivä esiintymisasu.

Vitas on moskovalainen artisti, joka niittää mainetta ja kunniaa kotimaassaan Venäjällä. Hint Fashion Magazine on julkaissut miehen esiintymisvideon Facebookissa. Ohjelmanumeroa on katsottu yli 34 miljoona kertaa.

Miehellä on erikoinen laulutyyli, sillä hän pärisyttää kieltään korkealta ja kovaa. Omintakeinen esiintyminen on monen silmään hieman yliampuva, mutta ehkäpä juuri tässä on artistin menestyksen tae. Vitas on todellinen kielimies.

Meet Vitas, Russian superstar and expert tongue-clucker…

Publié par Hint Fashion Magazine sur dimanche 17 décembre 2017

https://www.facebook.com/vitas.official/