Jouluraivohuone auttaa joulustressiin – kaikki pa**aksi pesäpallomailalla!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vaikka joulun pitäisi olla rauhoittumisen ja yhdessäolon aikaa, tietää se monille lähinnä kiirettä ja stressiä. Ruuhkaisissa kaupoissa kiertely, joulupöydän valmistelu ja sukulaisten kaitseminen ovat kaikki varmoja tapoja nostattaa verenpainetta.

Tänä vuonna Lontooseen on avattu raivohuone joulun ajan stressin ja patoutumien purkamista helpottamaan. Se tarjoaa ihmisille mahdollisuuden tuhota joulukuusia pesäpallomailojen avulla.

Koska kyseessä on jouluinen raivohuone, pukevat asiakkaat päälleen punaiset haalarit. Joulukuusia piestään samalla, kun kaiuttimissa soivat asiakkaiden inhokkijoululaulut. Raivoa pääsee purkamaan 17 euron hintaan, johon sisältyy tervetuliaisdrinkki ja pääsy pop-up -baariin.

Stressin purkamiseen tarkoitetut raivohuoneet ovat yleistyneet viime vuosina ympäri maailmaa. Konseptia on kokeiltu jo Suomessakin, sillä Jyväskylään avattiin aikaisemmin tänä vuonna Rage Cube -raivohuone.