Opettajalla ja oppilaalla seksisuhde – aviomies sai rysän päältä kiinni

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Otsikoihin nousee lähes viikoittain uutisia, joissa opetusalan ammattilaiset ovat sekaantuneet alaikäisiin oppilaisiinsa. Nyt esittelyyn nousee oregonilainen Andrea Baber, jolla oli seksisuhde 15-vuotiaan oppilaansa kanssa. Baberin aviomies yllätti kaksikon sängystä.

Äidinkielen opettaja työskenteli Logos Christian Academy -nimisessä oppilaitoksessa Springfieldissä. 29-vuotias nainen oli kutsunut 15-vuotiaan oppilaan kotiinsa ja tarjonnut hänelle marihuanaa ja alkoholia. Sen jälkeen opettaja ja oppilas olivat harrastaneet seksiä.

Heille oli muodostunut säännöllinen seksisuhde jo viime vuonna. Oppilaan isä sai sähköpostiinsa kuvia, joissa hänen poika harrasti seksiä Baberin kanssa. Kaksikko jäi kiinni siten, että Baberin aviomies astui makuuhuoneeseen ja yllätti heidät harrastamassa seksiä.

Baberin aviomies ilmoitti asiasta poliisille 12. joulukuuta. Andrea Baberia tullaan syyttämään muun muassa alaikäisiin sekaantumisesta, mahdollisesta raiskauksesta sekä päihteiden välittämisestä alaikäiselle. Hänet on myös irtisanottu virastaan, People-lehti uutisoi.

Poliisi