Animojit kaappasivat television – hulvaton lopputulos

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Applen iPhone X -puhelimen uusiin ominaisuuksiin lukeutuvan Animojin avulla käyttäjät voivat muuttaa kasvonsa suosikkiemojin näköisiksi. Nyt puhelimesta tutut Animoji-hahmot kaappasivat hauskassa sketsissä television kun Apple TV:n päälle kaatui vettä.

Youtube-käyttäjä Corridorin hauskalla videolla kaverusten Apple TV menee epäkuntoon kun se kastuu. Yllättäin televisiossa näkyvien ihmisten päät muuttuvat Animoji-hahmoiksi, joiden myötä ohjelmat saavat nopeasti koomisen käänteen.

Animoji-emojit toimivat iPhone X:n TrueDepth-kameran ansiosta. Kehittyneen kasvontunnistuksen ansiosta animojit elehtivät käyttäjän ilmeiden ja liikkeiden mukaisesti reaaliajassa. Nyt videolla nähdään miten huvittavilta elokuvat ja televisio-ohjelmat näyttäisivät mikäli ihmisten päät olisi korvattu hauskoilla hahmoilla.