Rita Ora vihjailevassa kuvassa – duetto Liam Paynen kanssa?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Rita Ora on menestynyt soittolistojen kärjessä erinomaisesti uuden upean Anywhere-hittinsä ansiosta. Nyt nainen julkaisi sosiaalisessa mediassa vihjailevan kuvan, joka saattaa enteillä hänen ja entisen One Direction -tähden Liam Paynen yhteystyötä.

Rita Ora julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvan, jossa hän poseeraa hempeän vaaleanpunaisessa pitsimekossa Liam Paynen vierellä. Kuvatekstiksi nainen oli kirjoittanut pelkästään #FiftyShadesFreed, joka on uuden helmikuussa ensi-iltansa saavan Fifty Shades -elokuvasarjan kolmannen osan nimi.

Kuvan perusteella fanit ovat päätelleet innoissaan, että elokuvan tunnusmusiikkina toimii Rita Oran ja Liam Paynen yhdessä tekemä duettokappale. He eivät välttämättä ole hakoteillä, sillä viime vuonna Taylor Swift ja Zayn Malik vihjailivat samaan tapaan yhteistyötään, jonka tuotoksena saatu I Don’t Wanna Live Forever -kappale päätyikin elokuvaan.

#FiftyShadesFreed

A post shared by Rita Ora (@ritaora) on