Uutuussovellus tuo pierut lisättyyn todellisuuteen

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Teknologia kehittyy ja maailma muuttuu, mutta pieruhuumori lakkaa tuskin koskaan naurattamasta ihmisiä. Se vain saa uudenlaisia muotoja. Applen App Storeen ilmestynyt fARtjacker-sovellus tuo pieruvitsit lisätyn todellisuuden aikakaudelle.

Käytännössä kyseessä on eräänlainen alapääversio Snapchatin ja Instagram Storiesin suositusta linssit-ominaisuudesta. Sovellus toimii yksinkertaisella tavalla. iPhonen kameraa osoitetaan halutun henkilön suuntaan, ja ruutua painetaan heidän takapuolensa kohdalta.

Tämän jälkeen näyttöä pyyhkäistään siihen suuntaan, mihin pierun halutaan lentävän. Sovelluksessa on kuusi erilaista virtuaalipierua. Käyttäjät voiva kuitenkin hankkia lisämaksulla uusia pieruja, kuten sienipilven ja sateenkaaren.