Eva Longoria ei halunnut lapsia – tämä muutti mielen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Eva Longoria vahvisti tällä viikolla, että hän on neljännellä kuulla raskaana ja odottaa aviomiehensä Jose Bastonin kanssa esikoistaan. Nainen on nyt kertonut mikä sai hänet muuttamaan mielen 42-vuotiaana lasten hankkimisen suhteen.

Eva Longoria on kertonut Daily Mail -sivuston mukaan, että äidiksi tuleminen ei koskaan ollut hänelle prioriteetti. Nainen kertoi, että aviomies Jose kuitenkin muutti hänen ajatuksensa. Kun nainen rakastui ja tapasi miehensä, hän huomasikin haluavansa myös omia lapsia.

49-vuotiaalla aviomiehellä on aikaisemmasta avioliitostaan Natalia Esperónin kanssa kolme lasta. Heille äitipuolena toimiminen oli avannut Eva Longorian silmät. Longoria rakastaa Bastonin 22-vuotiasta tytärtä Nataliaa ja 14-vuotiaita kaksosia Marianaa ja Josea, ja on nyt innoissaan siitä, että heidän perheensä tulee kasvamaan myös avioparin yhteisillä lapsilla.