Justin Bieber -seksinukke myyntiin – fanit innoissaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Seksinukkejen valmistajat pyrkivät usein tekemään tuotteistaan julkisuuden henkilöiden näköisiä, vaikka virallista lupaa siihen ei olisikaan. Nyt Justin Bieberin fanit ovat innostuneet kanadalaistähteä muistuttavasta seksinukesta.

Kiinalaisessa AliExpress-verkkokaupassa myytävän nuken on kuvailtu muistuttavan Justin Bieberiä, vaikka sen ulkomuoto ei perustukaan tähden ulkonäköön virallisesti. Asiakkailla on mahdollisuus valita, minkä kokoisella peniksellä noin 1.130 euroa maksava seksinukke on varustettu.

– Nukkea voi taivuttaa lukusiin erilaisiin seksikkäisiin asentoihin, tuotekuvauksessa hehkutetaan.

Metro-lehden mukaan seksinuken kysyntä on kasvanut sen kuvien levittyä sosiaalisessa mediassa. Mikäli itselleen tai läheiselleen haluaa antaa tänä vuonna myöhäisen kovan paketin, on nukkeja myynnissä vielä noin 60.000 kappaletta.